"Een goed design herken je direct"

 
Van der Lely Webdesign kan u van het begin tot eind ondersteunen met de ontwikkeling van uw website. Wij ontwerpen en ontwikkelen voor u een website inclusief hosting, email en zorgen voor het complete beheer en onderhoud.
 
Hoe werkt het?
 

Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl), functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden.
Na een eerste oriŽnterend gesprek, waarin uw wensen met betrekking tot de website worden besproken, wordt een voorbeeldsite gemaakt. Belangrijke elementen hierin zijn een duidelijke navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.
 
Deze voorbeeldsite wordt op internet geplaatst zodat u on-line uw site kunt bekijken. U kunt op deze manier eenvoudig wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken. Na uw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen door de daadwerkelijke website.
 
Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt regelmatig overleg met u gepleegd. Het gaat tenslotte om de vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie op internet.
 
Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden m.b.t. webshops, digitale fotografie, ontwerpen logo en huisstijl, kijkt u dan verder op onze website.

 
 
 

Webdesign
Webhosting
Domeinregistratie
Digitale fotografie
Grafisch ontwerp
 
 
 

Verdistraat 9
3144 KH  Maassluis
Tel: 06 - 156 26 684
E-mail: info@lelyweb.nl

KvK nr. 24303335
Algemene voorwaarden
 
 
  WELKOM
  DIENSTEN
  OFFERTE
  PORTFOLIO
  DOMEINNAAM

 

NIEUWS